Om Kaiza

 

Kaiza_cam2

 

Velkommen til Kaiza.dk

Kaiza har et stort udvalg af brugskunst og livsstilsprodukter fra mange kendte mærkevare leverandører. Vi sælger brugskunst fra nøje udvalgte leverandører, der er kvalitetsbevidste og hvor der er lagt stor vægt på design og materialer. ’Affari ’, ’Krasilnikoff’, ’ Artefina’  “COZY room” Nordal og A lot er blot nogle af de leverandører som sikrer at Kaiza sælger unikt brugskunst og boliginteriør i høj kvalitet. Vores priser er altid inkl. fragt

Vi har en fysisk butik ” Kaiza brugskunst ” Nytorv 1 – 4230 Skælskør – priserne på webshoppen er ofte højere end vores butikspriser. Det er pga. udgifter til emballage og forsendelses omkostninger m.m. Så i kan med fordel købes vores produkter i butikken og sparer penge.

Vi ligger stor vægt på at yde en ansvarlig, punktlig og ordentlig service, så du som kunde kan føle dig tryg ved at handle hos os.

Hvis du har set et produkt hos en af vores leverandører som du ikke kan finde hos os, kan vi måske skaffe den hjem til dig. Vi vil gøre alt for, at hjælpe dig så du skal blot kontakte os.

I er altid velkomne til at sende os en mail, hvilket i kan gøre nemt og hurtigt under kundeservice. Hvis i har brug for et hurtigt svar vedr. vores produkter, fragt mm. er der mulighed for at ringe til os på hverdage ml. 09.00- 15.00 på mobil 6094 4345

Med venlig hilsen

Kaiza.dk