Lidt om produkterne

Her står der lidt om nogle af de produkter vi sælger  og lidt om nogle af vores leverandøre som vi køber vores produkter hos.

Hvis du har forelsket dig i et produkt hos en af vores leverandøre, som du ikke kan finde hos os kan vi måske skaffe den hjem til dig. Du er altid velkommen til, at forhøre dig enten på mail eller ringe til os på hverdage ml. 09.00 – 15.00 på 60944345 Vi vil gøre alt for, at hjælpe dig.

Fil de fer er det franske ord for de gamle fransk ting der er fremstille i metaltråd til hverdagsting.Bordskåner,æggekurve, grønsagskurve ,opslagstavler, kortholder m.m –Fil de fer er meget dekorativt i køkkenet og er absolut anvendelig i det daglige. Krasilnikof laver de smukkeste retro produkter i fil de fer

fil de fer

fil de fer

fyrfadslygte

fyrfadslygte/Hubsch

 

Hübsch tilbyder brugskunst og boligtilbehør i topkvalitet i en unik vintagestil med et twist og med øje for detaljerne. Alle varer fra Hübsch er designet og udviklet i Danmark. Hübsch lancerer to kollektioner om året. Tendencies lanceres først på året, og her vil du kunne se et væld af inspirerende nyheder til det kommende forår og sommer. I august lanceres Occasions med alle efterårets spændende nyheder og skønt tilbehør til en nostalgisk jul.

kaiza-brugskunst-keramik skåle mix m 6 stk. nr.4400

Krasilnikoff skåle med smukke blå motiver

Mange af  Jeanne d `Arc living produkter er håndlavet og produceres på eget værksted i Danmark

House Doctor har mange skønne produkter inden for Brugskunst, møbler og tilbehør.

Alt er i lækker kvalitet og design

 

ampel

Ampel fra House Doctor